Popüler Yayınlar

Bağlantılar

1 Ocak 2012 Pazar

2011'in En Trendleri || Kışın En Trend Parçaları

2011'in bitmesine günler kala bu yıl ne trend idi ne değildi,bir \'zet geçmek istedim.Benim g\'zümden bu yılın enleri,en kıymetli parçalar ve 2012'de de saltanatı sürecek olanlar..

1-Uzuuun Ceketler : Bu ceketler tam benlik aslında.Yok popom çıktı,yok oram açıldı yok buram açıldı derdi yok.Hele ki bir de mokasenle kombinlediysen senden daha trendi yok bebeğim!
2-Tüylü Kazaklar : Peluş oyuncaklar ve kedilere bayılan bir insan olarak bu tüylü kazaklardan bir tane edinmem şart.Nasıl olsa 2012'de de trend olmaya devam edicek!
3-Altının Işıltısı : Altın zenginliğin g\'stergesi olarak modaya da etki etmiş durumda.Altın yükseldikçe hop oturup hop kalkan yatırımcılar değil,dore bir takıma yatırım yapanlar 2011 yılından kazançlı çıktı!
4-Parka : Türkiye'de yeşil parka her ne kadar devrimciliğin simgesi olsa da moda da etkilenme gibi bir durum s\'z konusu değil.İdeolojiniz ne olursa olsun,kapüşonu tüylü bir parkanız bulunsun!
5-Leopar Pantolon : Özellikle çingene pembesi gibi iddialı renkler,giyinirken ne kadar cesursunuz diye sorgulayacak cinsten.Leopar desenli,tercihen renkli bir pantolonu düz bir kazakla kombinleyin,yeni yıla iddialı başlayın!
6-Kıvrık Paça : Dereyi g\'rmeden paçaları sıvama demişler ama s\'z konusu kadınlarsa,kesinlikle aksini yapacaklardır.Sen de pantolonun paçalarını kıvır,ayakkabılarının ihtişamını ortaya çıkar!
7-Rocker bir G\'rünüm : Rock müziğin kalıcılığından mı bilinmez rocker bir tarz hiç bir zaman demode değil.2011 yılının asi kızları 2012'de deri ceketleri siyah çizmeleriyle tamamlayabilirler.

G\'rsel Kaynak : whowhatwear.com2011'in Trendleri || Kışın En Trend Parçaları

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İzleyiciler

Baglantılarım