Popüler Yayınlar

Bağlantılar

11 Şubat 2012 Cumartesi

Bayanlar İçin Son Moda Trençkot Modelleri

Bayan giyim modasında bu yıl farklı trençkot modelleri çok büyük ilgi görüyor. Birbirinden şık tasarımlı bayan trençkot çeşitleri, genç kızların da çok ilgisini çeken spor tarzı trençkotlar, bu sezon ve ilkbahar sezonunun, en başında gelen, bayan giyim modasında yer alacak kadar, bu yılın bayan giyim modasında trençkotları ünlüler bile çok severek giyiyorlar. Ünlü sanatçılarında spor tarzı giydikleri zaman trençkotlarını çok kolay kombin yapabiliyorlar. Abiye tarzı trençkotları ise ünlüler, etekler yada klasik stili çizgisinde kombine halinde taşıyabiliyorlar ve çok da zarif şık bir bayan olarak giyinen, ünlü sanatçıların trençkotları resimleri de yine bu sayfalarımızda yer alıyor.


Yandan düğmeli, kısa, mavi spor trençkotlar bayanların en çok beğenerek ve severek giydikleri , kışlık giyim trend tasarımlar dır.

Uzun, bayan trençkotları kuşaklı veya kemerli çok şık modelleri, sonbahar ve kış modasında yer alan modern trençkotlar dır.
Yakası kürklü, kurdele kuşaklı siyah trençkot, abiye tarzı giyen bayanların vazgeçilmez modası  trençkot modelleri olarak yer verdik.

Bayan giyim modasında bu yıl trençkotlar, çığ gibi çoğaldı ve birbiri ile yarışan trençkot modelleri, her biri diğerinden şık ve muhteşem tasarımlar.
Pembe yakalı, vizon rengi spor trençkot, çok şık ve modern bir tasarım dır.
Mavi, kuşaklı, diz üstü bayan trençkot modelleri , en şık ve son moda trençkot renkleridir.
Kadın modasında, vizon rengi, keten baharlık trençkot modelleri çok beğeniliyor, bayanlar tarafından.
En yeni model trençkot modelleri bayan giyimde çok tercih edilen kışlıklar arasında   yer alıyor.
Bayanlar İçin Son Moda Trençkot Modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İzleyiciler

Baglantılarım