Popüler Yayınlar

Bağlantılar

23 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Kışlık Bayan Bot Modelleri

Sonbaharda başlayıp ilkbahara kadar tüm kış aylarında bayanların ayakkabı olarak giydikleri ve soğuk havaları sorunsuzca atlattıkları üşüyüp hasta olmadan rahatlıkla giyebildikleri ayakkabı modellerinden botlar tüm bayanların tercih ettiği bir ayakkabı modelidir. Genç ve orta yaş bayanların kışlık olarak vazgeçemedikleri bot ayakkabılar son yılların modası haline gelmiştir. Bayanlar için özel olarak üretilen deri botlar, süet yarım çizme bot modelleri, içi tüylü yünlü genç kızlar için botlar renga renk çeşit çeşit çeşit bot modelleri vardır. 2011 - 2012 yılında da modaya uygun en son teknolojiyle üretilip dizayn edilen bot modelleri siz değerli bayanların beğenisine sunulmuştur. Bir çok kaliteli ve tanınmış markalara ait bot modelleri vardır sizler için bu kış sezonuna hazırlanmış botlara yer vermiş bulunuyoruz. Bu botları pantolon yada etek giyen bayanlar tüm kıyafetlere uygun olarak rahatlıkla giyebilirler. Kot pantolonla birlikte daha fazla yakışacağını düşündüğümüz bu bot modelleri sizlerin tercihine bağlı olarak istediğiniz şekilde zevkinize ve tarzınıza göre giyebilirsiniz. Her üründe olduğu gibi ayakkabı çizme ve bot modellerinde de kalite her zamanki gibi önemlidir. Ayak sağlığınızı düşünüyorsanız kaliteli markalara ait botları tercih etmelisiniz. Değerli bayanlar İlerleyen zamanlarda tanınmış herkes tarafından çok yakından bilinen marka ve modellere ait botlara da yer vereceğiz.Kışlık Bayan Bot ModelleriTopuksuz düz taban içi ve dışı tüylü yünlü fermuarlı ve önden bağcıklı diz altına kadar uzanan kışın soğuk karlı ve yağmurlu havalarda ayaklarınızı üşütmeyen sıcak tutan çok rahat yürümenizi sağlayan çok hafif ayaklarınızı yormayan kışlık bayan bot modellerinden bazı örnekler.
Kışlık Bayan Bot Modelleriİnce yüksek topuklu platform tabanlı yan tarafları süslü ve resimli ayak bileklerinden yukarısı tüylü ve yünlü çok şık ve şirin görünen genç kızlara hitap eden kışlık bayan bot modelleri. 2012-2013 yılının en trend en son modası olan göz alıcı harika bot modelleri. Kış bitmeden sezonun indirimli fiyatlarından faydalanmak isterseniz acele ediniz. Bu bot modelleri seçkin bayan ayakkabı bot çizme satan mağazalarında mevcut
Kışlık Bayan Bot ModelleriSağlam yumuşak ve hafif kauçuktan yapılmış topuksuz düz taban modellei bu bayan bot modeli biraz uzun olup çizme yerine de giyebilirsiniz içi ve bacak kısmının dış tarafı tüylü yünlü olup bu bota ayrı bir görünüm sunmaktadır. Özellikle genç kızların en çok tercih ettiği kışlık bot modelleri örneklerindendir.
Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot Modelleri

Kışlık Bayan Bot ModelleriNormal topuklu ince uzun uç kısmıyla sizlere rahatlık sunacak yandan fermuarlı kışlık bayan siyah bot modeli. Kaliteli ve ayaklarınızı sıkmayacak rahaysız etmeyecek ve ayrıca ayak kokusu yapmayacak en mükemmel ve şık görünüşlü bayan bot modeli.
Kışlık Bayan Bot ModelleriAyak bileğinden kemerli parlak ve kaliteli yumuşak derisi ile ayaklarınıza mükemmel şekilde yakışacak ince yüksek topuklu bayan kısa bot modeli.
Kışlık Bayan Bot ModelleriSüet kısa ve kısa topuklu bağcıklı hafif ve rahat olması sebebiyle ayaklarınız yorulmaz. Sportif tarzda giyinmesini seven genç kızlar genç bayanlar hem kışlık hemde baharlık olarak her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz süet sport bayan bot modellerinden bazı örnekler.
Kışlık Bayan Bot Modelleriİnce uzun yüksek topuklu nornal topuklu ve topuksuz düz tabanlı uzun bayan bot modellerinden yılın en çok aranan çeşitlerinden bazıları. Bu bot modellerine sahip olmak isteyen bayanlar adından söz ettiren ve herkesin yakından tanıdığı markaları satan mağazalarda bulabilir.
Kışlık Bayan Bot ModelleriAyak bilekleri kemerli ve zincirli olan bu bot modeli çeşitleri entel ve modern genç bayanlara hitap etmektedir. Yağmurlu ve karlı havalarda içine su almayan ayaklarınızı sıcak tutan kışlık bayan bot kısa çizme modellerinden bazı örnekleri.Kışlık Bayan Bot Modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

İzleyiciler

Baglantılarım